Най-гледаните телевизии в родния ефир не спират да си крадат

...
Най-гледаните телевизии в родния ефир не спират да си крадат
Коментари Харесай

Емблематичен водещ от bTV се мести в NOVA

Най-гледаните малките екрани в родния ефир не стопират да си крадат фрагменти, като в този момент следва един от най-забележителните прехвърляния. NOVA притегля от новия ТВ сезон през есента Светослав Иванов - едно от най-разпознаваемите лица на bTV, оповестява " Марица ", базирайки се на почитан източник в някогашната медия на Мърдок. Колегите на Светльо и в двете медии към този момент са наясно.

Водещият на " 120 минути " ще придвижи неделното си предаване в ефира на NOVA. Дали под същото име, или то е запазена марка на bTV - следва да разберем.
Снимка: Фейсбук  Емблематичен водещ от bTV се мести в NOVA

Иванов ще измести от този часови пояс предаването на Мая Костадинова. Не е ясно какво ще продължи да прави журналистката.

Трансферът не е озадачаващ. Към екипа на NOVA се причисли Марта Евтимова, която беше продуцент навръх " 120 минути ". Бившата брачна половинка на Карбовски е шеф на всички излъчвания в малкия екран, продадена неотдавна от Кирил Домусчиев.

През годините двете малките екрани са си разменяли не едно и две лица, та даже и цели излъчвания. Един от най-запомнящите се прехвърляния бе този на " Господари на ефира ", които стартираха в Нова, по-късно се реалокираха в ефира на bTV, само че рейтингът им падна сериозно, поради което се завърнаха още веднъж в ефира на Нова. В последна сметка " Господарите " изчезнаха на цяло и станаха " Господари на уеба ".

Промените няма да спрат с това в NOVA. Търсят се най-малко още две лица за знакови излъчвания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР