Най-фундаменталното задължение на всяка държава е да пази своите граждани

...
Най-фундаменталното задължение на всяка държава е да пази своите граждани
Коментари Харесай

Деликатният баланс в контрола върху екстремизма

Най-фундаменталното обвързване на всяка страна е да пази своите жители в сигурност от външни или вътрешни закани, само че също и от самата страна. Този акт на балансиране е предизвикателство за всички демократични демократични страни.

Законодателството за битка с тероризма съществува, с цел да ограничи насилствените дейности или закани от политически, религиозни или идеологически ръководени групи, ориентирани към заплашване на жители и държавни управления. И въпреки всичко има групи, които популяризират рискови идеологии, които може да се стремят да заменят демократичната народна власт със свои лични други възможности, само че стопират да правят или предизвикват терористични актове.

В Обединеното кралство съществува празнота сред нейната ненавист тирада и закони за битка с тероризма, в които такива групи не могат единствено да работят, само че и да получават обществено финансиране. Тази празнота е една, която консервативното държавно управление се пробва да запълни с нова формулировка на екстремизма. Някои високопоставени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР