Най-евтиното до скоро гориво вече стана златно, това разбираме от

...
Най-евтиното до скоро гориво вече стана златно, това разбираме от
Коментари Харесай

От мрежата: Добро утро, уважаеми, спите ли? От 5,54 метанът рязко поевтиня на 6,88!

Най-евтиното до скоро гориво към този момент стана златно, това разбираме от обява на Павел Павлов в обществената мрежа, научи Plovdiv24.bg . Разказът ми е задоволително разказвателен по тази причина вижте какво написа той:

" Добро утро, уважаеми фенове, спите ли?

Бензиностанция ЕКО - София, жк. Дружба 2 - 04.09.2022, 5:45 сутринта сме.

Докато Владко (Владислав Панев-б.р.) ни изяснява за срутва в цената на природния газ на тържищата, тука от 5,54 метанът поевтиня резко на 6.88.

Както и да го гледаме от дълго време задминахме обещаните от Киро, Асен и Лена - 4 пъти по-евтин газ. Все отново от април не плащаме в рубли и си купуваме от преференциалното и сигурното.

Най-екологично чистото гориво към този момент е нерентабилно. Всичко това е с помощта на далновидната политика на Европейски Съюз и пл@анктонните държавни управления.

След по-малко от месец идват избори. Не забравяйте, че до тук ни докара холдинга - БСП+ДБ+ПП.

Доверете се още веднъж на разсъдъка и всичко ще бъде наред.

Припомняме, че някои бензиностанции в страната даже се отхвърлиха да оферират метан на колонките си. Само зa cpaвнeниe, aĸтyaлнитe дaнни демонстрират, чe в Гъpция мeтaнът cтpyвa cpeднo 1.65 евро зa ĸг., в Cъpбия - 0.98 евро зa ĸг., в Ceвepнa Maĸeдoния - 1.67 евро зa ĸг., a в Pyмъния - 1.43 евро зa ĸг, а в Typция цeнaтa нa тoзи тип гopивo e 0.54 евро нa ĸyбичeн мeтъp.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР