Най-едрата риба на музикалния пазар у нас – инженер Митко

...
Най-едрата риба на музикалния пазар у нас – инженер Митко
Коментари Харесай

Безкомпромисен! Митко Пайнера глобява певиците си с 200 бона! Вижте какво в никакъв случай не трябва да правят, за да не ги унищожи

Най-едрата риба на музикалния пазар у нас – инженер Митко Димитров, връзва звездите си в „ Пайнер “ с големи неустойки, разбра HotArena.

Ако някоя от топ певиците реши да напусне компанията, преди да й е изминал договорът, може да отнесе санкция в размер на 200 000 лева, разкриват за „ Галерия “ изпълнителки, отървали се от мрежите на предприемача.

За чалгаджийките, които нямат доста участия, компенсацията била по-малка. Железните договори били в основата на това певиците да са по-ниски от тревата дори когато не се усещат удобно във компанията или пък имат спорове със притежателя й. От години те внимават какви изказвания дават по медиите, с цел да не си навлекат спомагателни неприятности.

Запознати настояват, че Камелия и Андреа, за които е известно, че са имали проблеми с Митко Димитров, не са посмели да си тръгнат прибързано от „ Пайнер “ точно поради галактическите неустойки, заложени в договорите им.

Инженерът налагал и съществени наказания на изпълнителките, които пеят на черно. Той не можел да понася да го лъжат в очите и по тази причина бил праволинеен, когато ги хване. Малко били тези, които го финтират, защото Пайнера имал сътрудници в съвсем всички нощни клубове, които заплащат високи възнаграждения.

„ Когато пеят скрито, всичките пари остават за певиците – те не дават нищо на продуцента. Но рискуват доста. Някой път санкциите, заложени в договорите за участия на черно, са по-солени, в сравнение с при овакантяване на компанията “, разясняват опитни играчи в сектора.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР