Най-достъпният модел в гамата на Tesla – Model 3 претърпя

...
Най-достъпният модел в гамата на Tesla – Model 3 претърпя
Коментари Харесай

Tesla увеличи цената на Model 3 със 7 хиляди евро в Германия

Най-достъпният модел в гамата на Tesla – Model 3 претърпя съществено покачване в цената си в Германия. До преди към седмица, базов Model 3 струваше 42 990 евро, до момента в който цената на същият автомобил към този момент е 49 990 евро.
Това обаче, не са единствените неприятни вести за американския производител и неговите клиенти в Германия. Скоро управляващите одобриха нов закон, който понижава държавните дотации за коли в диапазона от 40 хиляди евро до 65 хиляди евро от 6000 евро на 5000 евро и дотациите от производителя от 3000 евро на 2500 евро. По този метод клиентите изгубвам.
`Tesla

От Tesla споделят, че компенсират изчезналите 500 евро в крайната цена на колата, само че изчезналите 1000 евро от страната могат да бъдат усетени от клиента като по този метод крайната цена за клиента се усилва с 8000 евро или с 21% спрямо предишния месец да вземем за пример.

От Tesla не оповестяват публична причина за фрапантното покачване в цените, само че може да се допусна, че високото търсене и неналичието на сурови материали са едни от главните аргументи за това.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР