Най-доброто за България е да има редовно правителство и работещ

...
Най-доброто за България е да има редовно правителство и работещ
Коментари Харесай

Иво Атанасов: Най-доброто за България е да има редовно правителство и работещ парламент

Най-доброто за България е да има постоянно държавно управление и работещ парламент. Това разяснява пред публицисти в Народното събрание нечленуващият в парламентарна група депутат Иво Атанасов. Той разяснява тематиката с идните съвещания за сформиране на държавно управление с мандата на партия „ Продължаваме Промяната “ (ПП).

Атанасов уточни, че нито един от шестимата депутати, напуснали парламентарната група на партия „ ИТН “ (ИТН) не са получили покана за съвещания. „ Ако получим такива предложения, ще отидем и ще беседваме с тях “, уточни Атанасов. Той бе безапелационен, че е належащо постоянно държавно управление поради поредицата от рецесии и нуждата от продължение на промените – смяна в състава на регулаторните органи, промените в Комисия за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ), избор на членове на Висшия правосъден съвет.

Моето мнение е, че би трябвало да се направи всичко допустимо, с цел да имаме постоянно държавно управление, сподели Атанасов.

На въпрос дали чака други негови сътрудници да изоставен парламентарната група на Има Такъв Народ, Атанасов уточни, че не им се обажда. Не желая да им сътворявам проблеми, изясни депутатът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР