Най-доброто тепърва предстои. Така поне изглеждат нещата за Дженифър Лопес

...
Най-доброто тепърва предстои. Така поне изглеждат нещата за Дженифър Лопес
Коментари Харесай

Къде ще прекарат медения си месец Джей Ло и Бен

Най-доброто занапред следва. Така най-малко наподобяват нещата за Дженифър Лопес и Бен Афлек, които не стопират да се любуват на любовта си. А в този момент... и на може би най-романтичното място в света.
 Джей Ло, Бен Афлек и втората им женитба в имението на артиста в Джорджия
Какво още са замислили Джей Ло и Бен Афлек

Веселбата май едвам в този момент стартира

Хванати за ръце, към този момент като Мистър и Мисис Афлек, двамата прелитат над океана, с цел да прекарат своя меден месец в Европа.

Париж! Една същинска класика за романтиците, влюбените и младоженците. Това е и дестинацията, която Джей Ло и Бен са избрали.

Пътешествието до Франция е първото им " бягство " откакто си споделиха " Да " на загадка женитба в Лас Вегас на 17 юли. Двойката кацна на летище Le Bourget с частен аероплан, написа People.
 Снимка 562958

Двамата събират погледите на посетителите на Le Matignon Restaurant покрай " Шанз-Елизе ". И няма по какъв начин. За изисканата вечеря Лопес е в дълга алена рокля с необятно деколте, носи моден кафяв грим и кок на косата. А артистът от " Дявол на положителното " е в тъмносин костюм с бежова вратовръзка.

Около два часа е престоят им там, след което се насочат към хотела си.

Сигурни сме, че следва да разберем кои са и идващите спирки на младоженците в Града на любовта. И да не забравяме, че след Париж Джей Ло и Бен приготвят охолно празненство с близки и другари в имението му в Джорджия.
 Париж и нещата, с които градът към момента може да ни изненада
Какво бихме могли да вършим в Париж

Освен нормалните неща

Е, май в действителност най-хубавото занапред следва...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР