Най-доброто решение е двете кандидатури за БНБ да бъдат оттеглени”.

...
Най-доброто решение е двете кандидатури за БНБ да бъдат оттеглени”.
Коментари Харесай

НАДПРЕВАРАТА ЗА БНБ: Христо Иванов: И двете кандидатури да се оттеглят

Най-доброто решение е двете кандидатури за Българска народна банка да бъдат оттеглени”. Това сподели съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов пред публицисти в Народно събрание.

" Призивът ми е отговорно да се седне на масата за диалози. Да се приказва ", сподели още Иванов. Той изрази вяра да бъде чут. Според него би трябвало да се стартира диалогът на чисто и да се откри кандидатура, която да сплоти ръководещото болшинство и да се употребява с поддръжката на целия парламент.

Депутатът Михал Камбарев от " Продължаваме промяната " отхвърли опцията претендентът им за началник на Българска народна банка да бъде отдръпнат. " Политическа партия има претендент и той се споделя Андрей Гюров. Изключително заслужен и първокласен претендент и няма да бъде оттеглян ", безапелационен е той. " Коалицията наподобява разтърсена. Това са естествени процеси. Ние още първоначално дойдохме с ясната поръчка, че търсим най-големите специалисти. Имаме двама претенденти, за които Народно събрание ще реши. Това не е разлюляване. Това е избор сред двама индивида ", сподели още Камбарев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР