Най-доброто по най-мъжкия канал от семейството на Viasat World –,

...
Най-доброто по най-мъжкия канал от семейството на Viasat World –,
Коментари Харесай

`Тежкотоварни спасявания` и `Безпощадни превозвачи` по VIASAT EXPLORE |

Най-доброто по най-мъжкия канал от фамилията на Viasat World –, през октомври.

Тежкотоварно избавяне: 401
Започва от сряда, 6 октомври, в 22:00 ч.
Сезон: 3, Брой епизоди: 14 x 60 мин.

Мъжете и дамите, които се борят да запазят най-натоварената автомагистрала в Северна Америка, в придвижване, още веднъж излизат на пътя за нови зимни тествания и борби. Сони е изправен пред значимо решение за бъдещето си в тежкотоварното избавяне. Буба Семпъл получава опция за покачване, а екипът на Гари се сблъсква с вихрушка, траяла с дни.

В Уиндзър Ерик образова ново потомство тежкотоварни спасители, екипът на Рос подхваща по-тежко избавяне отвсякога, а екипът на Хърб се пробва да се възвърне след трагично разлюляване. Нови компании и лица описват нови истории. Бури и шантави произшествия не стопират да нападат 401, поставяйки на тестване избавителните екипи и тежкотоварните спасители, тъй като затварянето на автомагистралата не е отговор.







Австралийски търсачи на злато
Всеки четвъртък в 22:00 часа с повтаряне в събота в 21:05 часа
Сезон: 6, Брой епизоди: 20 x 60 мин.

Този сезон е най-трудният до момента, защото седемте екипа златотърсачи се борят с възходящата горещина и подлата пустиня, решени да завоюват най-високата цена на австралийско злато в историята. Тази година екипът на " Посейдон " се завръща след голямата облага от 350 000 $ през предишния сезон, а " Дъст Девилс " се впускат в най-скъпата и рискована интервенция до момента, преследвайки най-голямата цел в историята на " Австралийски търсачи на злато " - 600 унции или над 1,5 милиона австралийски $! Нова двойка започва търсене в субтропичната пустиня на щата Куинсленд, а в региона Пилбара в Западна Австралия новият тим " Фералс " се сблъсква с изпепеляващата горещина на северната пустиня.





Безпощадни превозвачи
Започва от понеделник, 18 октомври, в 22:00 ч.
Брой епизоди: 8 x 60 мин.

В мрежа от затънтени пътища, които се простират през Западна Канада, Бариере и Британска Колумбия, би трябвало да се осъществят бързи доставки до труднодостъпни места. Дони Клайнфелдер е кралят на тези пътища и ръководи екип от обръгнали на компликации водачи, специалисти по подлите пътища, които постоянно доближават до отдалечените места.

Империята на Големия Дони в този момент е застрашена от Дейв Шванд, локален търговец на скрап, който е решил да вземе своя дял от облагата на Дони и да навлезе в бизнеса. Двата фамилни бизнеса повеждат борба за превъзходство, от която евентуално единствено един ще оцелее.





Viasat Explore е основан от освен това. Ние сме смели, любопитни и решителни приключенци – да изследваме новото и невероятното ни движи напред. От настоящи научни открития до ежедневния живот на забавни хора, които вършат всичко по малко по-различен метод. За цялостната стратегия на ТВ канала следете. Следете ни и на
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР