Най-добрият вратар на планетата Джанлуиджи Буфон не изключи възможността да

...
Най-добрият вратар на планетата Джанлуиджи Буфон не изключи възможността да
Коментари Харесай

Буфон: Мога да играя и на Евро 2020

Най-добрият вратар на планетата Джанлуиджи Буфон не изключи опцията да играе на Евро 2020. Капитанът на Ювентус се отхвърли от националния тим на Италия след отпадането от Швеция на бараж за класиране на идното международно състезание, само че наподобява още му се пази за "адзурите ".

"След елиминирането, почувствах обич и поддръжка от всички страни. Хората схванаха, че в никакъв случай не съм носил маска през кариерата си. Що се отнася до Евро 2020, в живота нищо не е изключено ", съобщи 39-годишният Буфон, след което беше запитан дали това е последният му сезон. "Докато съм потребен ", беше късият отговор на легендата, с което индиректно удостовери информациите, че може да играе и идната година.

Буфон, който беше определен от Gazzetta dello Sport за Мъж на годината, беше запитан и дали е допустимо тази акция Ювентус да завоюва требъл. "Докато вдишвам, се надявам на това. Този тим, в клуба, постоянно се стреми към максимума. Миналият сезон се разви чудесно до Кардиф ", добави вратарят.

По време на приемането на премията, Буфон беше сюрпризиран от уредниците, откакто на сцената се качи идолът му от детството Томас Н'Коно, а Икер Касияс го поздрави посредством видеосъобщение. Капитанът на Юве не пропусна да благодари на испанския пазач и написа: "Както постоянно, си ми другар. Това, което сподели, в действителност ме докосна ", написа Буфон в обществените мрежи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР