Най-добрият вариант за ВМРО беше самостоятелно участие и ние го

...
Най-добрият вариант за ВМРО беше самостоятелно участие и ние го
Коментари Харесай

Сиди: Ако проблемът е в лидерството - той вече е отстранен

" Най-добрият вид за Вътрешна македонска революционна организация беше независимо присъединяване и ние го направихме на 4 април. За страдание, поради доста фактори не успяхме да реализираме този резултат, който всичко се надяхме. Но това, което видяхме в 45-ото Народно заседание, ни ужаси. Накара ни да търсим партньорство, да търсим решение за обединяване на патриотичното пространство и за слагане на една доста сериозна преграда против нелепостите, които съумя да сътвори това Народно събрание ".

Това сподели Александър Сиди от Вътрешна македонска революционна организация в студиото на " Денят ON AIR ".

По думите за 9 дни са се случили 2 неща - едното е да махнат Вътрешна македонска революционна организация от секциите в изборните комисии и да разрешат гласовете от Турция.

" Ако има повече време, сигурно щяха да трансформират позицията на България по тематиката със Съверна Македония. Нещо, което е доста съществено в нашите сърца. Това е тематика на Вътрешна македонска революционна организация, ние сме я сложили на масата още преди 4 години. Това е една от дребното устойчиви тематики на ГЕРБ, тъй като вършат проверки на всичко друго, само че не и проверка по тематиката с Македония ", добави Сиди в ефира на Bulgaria ON AIR.

И напомни, че въпреки всичко това е служебно държавно управление и то няма право да прави такива внезапни промени.

" Тя може да бъде изменена в едно ново Народно заседание. Не чакам внезапни промени в длъжностен кабинет, само че един 46-и парламент, в който няма крепко патриотично обединени, които да стопират тези напъни на хора, които се вършат на по-американци от американците, те биха могли да създадат газене на българския народен интерес. Виждате какъв брой е мощен натискът от Европа към България. Зоран Заев извънредно безсрамно и безочливо, подигравайки се на тематиката, обикаля във всяка една столица и изяснява по какъв начин нашата позиция е смешна ", акцентира депутатът от Вътрешна македонска революционна организация.

А във връзка изборите той напомни, че Вътрешна македонска революционна организация е най-голямата патриотична партия, а нейният водач е отказал да бъде депутат.

" Това е крачка настрана, с цел да може се случи това обединяване. Ние в никакъв случай не сме имали проблеми вътрешно сред Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ и " Воля ". Но водачите постоянно са били в несъгласие. И в случай че казусът е в водачеството - той към този момент е отхвърлен, оттук насетне значимо е да вървим напред и обединяването да бъде бариера за всички закани, които идват ", безапелационен е Сиди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР