Най-добрият вариант за българските монети евро е да има конкурс,

...
Най-добрият вариант за българските монети евро е да има конкурс,
Коментари Харесай

Конкурс определя как ще изглежда българското евро

Най-добрият вид за българските монети евро е да има конкурс, в който да изберем какъв ще бъде признакът, който ще бъде на бъдещите монети, сподели служебният вицепремиер Атанас Пеканов във връзка проектите за влизане в еврозоната от началото на 2024 година

Според него върху монетите би трябвало да бъде подложен български знак, с който се гордеем, цитира " Труд ". Икономиката е сложена пред огромна неустановеност, съобщи още вицепремиерът. Според него измежду аргументите за това са войната в Украйна, високата инфлация, както и икономическото закъснение в Китай, което се отразява на развиването на световната стопанска система.

Парите от Европейски Съюз по първия транш от Плана за възобновяване и резистентност би трябвало да дойдат през идващите седмици, сподели Атанас Пеканов. От българска страна всичко за приемане на първия транш към този момент е изпълнено. В момента топката е в полето на Европейската комисия, всички документи, които са нужни от българската страна, са изпратени, сподели вицепремиерът Пеканов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР