Най-добрият вариант е ПП да успеят да убедят останалите в

...
Най-добрият вариант е ПП да успеят да убедят останалите в
Коментари Харесай

Емил Соколов: Кирил Петков и ПП трябва да започнат диктуват дневния ред в страната

" Най-добрият вид е Политическа партия да съумеят да убедят останалите в обединението да се пратят бронежилетки и каски на Украйна, а по-късно да се концентрират върху избора на началник на Българска народна банка ".

Това написа историкът и политически анализатор Емил Соколов в своя Facebook профил.

" Предложението на ГЕРБ за военна помощ няма да бъде гласувано, тъй като Политическа партия не желаят да имат общо с ГЕРБ. Затова е значимо да са подготвени със свое лично предложение, което незабавно да гласоподават. Ако не помогнем на Украйна, позицията на България в Европейски Съюз и НАТО ще пострада. ГЕРБ ще употребяват това като опорка против държавното управление ", написа още Соколов.

" Разбира се, изборът на началник на Българска народна банка също е доста значим. Българска народна банка играе съществена роля в банковата и финансова система на България. Не може човек на Доган да взема решенията в Българска народна банка. Ясно е за какво Кирил Петков не желае да губи Българска народна банка. За да излезе като победител от обстановката, Политическа партия би трябвало да работи бързо. Не би трябвало да се стига до обстановка, в която са отговорни, че не са помогнали на Украйна и са оставили Има Такъв Народ да вземе Българска народна банка. Проблемът с Украйна би трябвало да се реши допустимо най-бързо и по-късно всички сили да се насочат към избора на това кой ще управлява Българска народна банка. Да, би трябвало да помогнем на Украйна, само че това не трябва да е за сметка на политическата непоклатимост в България. Пращането на военна помощ в Украйна е по-скоро алегорично, а това кой управлява Българска народна банка има действителни последствия за страната. Кирил Петков и Политическа партия би трябвало да стартират диктуват дневния ред в страната, а не да реагират на събитията, когато към този момент са се случили ", безапелационен е политическият анализатор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР