Най-добрият вариант е 173-ма депутати да подкрепят антикризисен кабинет с

...
Най-добрият вариант е 173-ма депутати да подкрепят антикризисен кабинет с
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Най-добрият вариант е 173-ма депутати да подкрепят антикризисен кабинет

Най-добрият вид е 173-ма депутати да поддържат антикризисен кабинет с кратковременен небосвод, съобщи депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев по Нова тв.

Това е броят на депутатите, които са от партии с евроатлантическа ориентировка. Така с инструментите на Европейски Съюз може да бъдат решени икономическите проблеми, които имат потребност от бързо законодателство, в това число и за помощта от Европа, изясни той.

По думите му това е най-хубавият вид, в случай че първите два мандата не бъдат осъществени. Спрямо договарянията за държавно управление Движение за права и свободи ще подходи градивно и диалогично. Ако ни поканят на диалог, ще водим градивен разговор. Неофициална поддръжка няма да дадем на никого. Трябва да има покана, диалозите да бъдат обществени. Няма да слагаме условия. Ако желанието на останалите е да участваме в подобен кабинет, добре.

Няма да допуснем повече машините, с които се гласоподава до момента, сподели още Цонев. Той изясни, че гласоподавателите на Движение за права и свободи са привикнали с машините и изборният резултат на партията се покачва.

Не желаеме тъкмо тези машини, тъй като съгласно софтуеристите елементарно могат да бъдат манипулирани. Не ни дадоха кода, целият развой беше в мъгла, по тази причина загубихме доверие в тях, изясни Цонев. Според него машините би трябвало да са нови – т.на. оптични машини, каквито са в Съединени американски щати – в случай че бюлетината е вярно попълнена, машината я приема.

Тези машини, които породиха подозрения за операция, няма повече да бъдат позволени у нас, съобщи Цонев.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР