Най-добрият участник в набирането на средства от Демократическата партия Линди

...
Най-добрият участник в набирането на средства от Демократическата партия Линди
Коментари Харесай

Набирането на средства на Байдън предупреждава за „катастрофална грешка“, казва, че даренията с големи пари са „изведнъж изчезнали“

Най-добрият участник в набирането на средства от Демократическата партия Линди Ли споделя, че става все по-трудно да се набират дарения за президента Байдън акция за преизбиране, защото апелите към него да се отдръпна не престават да нарастват.

Ли направи изказването по време на изява по Fox News Sunday с водещата Шанън Брийм. Брийм притисна Ли дали Байдън би трябвало да остане в конкуренцията и дали вицепрезидентът Камала Харис е верният претендент да го замести.

„ Набирането на средства се забави... набирането на огромни пари. дадоха обещание големи количества чекове и приказвам за шест, седем -- седемцифрени чекове ненадейно изчезнаха, паднаха от лицето на Земята, анулираха обещанията си, " сподели Ли.

" Просто мъчно, тъй като доста от тези хора са сполучливи предприемачи и гледат на изборите като на бизнес предложение и биха заложили на акция единствено в случай че това е печеливша вероятност. Но просто ми се желае да имам по-добри вести, само че. Аз също не съм тук...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР