Най-добрият тенисист на България Григор Димитров за втори път спечели

...
Най-добрият тенисист на България Григор Димитров за втори път спечели
Коментари Харесай

Григор от Маями: Тази награда означава много за мен, благодаря!

Най-добрият тенисист на България Григор Димитров за повторно завоюва премията за " Спортист на годината ". Първата ни ракета изпрати най-успешния си сезон в елита на международния тенис, завършвайки като №3 в международната класация, откакто завоюва финалния шампионат на ATP в Лондон, а преди този момент завоюва още три трофеи от мощни надпревари.

Димитров не участва на награждаването, тъй като работи крепко в Маями, подготвяйки се за първия шампионат от Големия шлем за 2018 - Australian Open. Той обаче благодари на всички, откакто добави към премията си за №1 на България за 2014 година и тази за 2017 година. За разлика оттогава, когато го стори посредством холограма, в този момент Гришо заложи на по-традиционен способ.

" Здравейте, България! Съжалявам, че не мога да съм у дома и да получа премията самичък. Подготвям се за идната година, с цел да ви веселя още повече и да се усещам още по-добре. Благодаря ви доста, това значи доста за мен. Пожелавам на всички спортисти да са живи и здрави, да нямата травми. Весели празници на всички. Весела Коледа и да се надяваме, че 2018 година ще ни донесе още повече благополучие ", сподели Димитров във видеоклип, записан няколко часа преди церемонията в столицата ни София.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР