Най-добрият сезон на Куинси Уилямс до момента дойде с изненадващо

...
Най-добрият сезон на Куинси Уилямс до момента дойде с изненадващо
Коментари Харесай

Куинси Уилямс от Джетс обещава да напусне „без съмнение“ през следващия сезон след пренебрежение от Pro Bowl

Най-добрият сезон на Куинси Уилямс досега пристигна с изненадващо копие преди последния мач на Джетс против Пейтриътс в неделя.

Петият бранител беше отритнат в сряда от номинация за Pro Bowl, до момента в който неговият съотборник Сос Гарднър и по-големият брат Куинън Уилямс завоюваха своята втора.

След като натрупа два чувала, две насилствени топчета, прихващане и 91 независими битки, с цел да се класира на пето място в лигата, Куинси Уилямс сподели, че чака да го заслужи.

„ Да, изключително когато гласовете на почитателите излязоха “, сподели той пред The ​​Post след тренировката в четвъртък. „ И по този начин, това беше нещо като едно от тези неща, само че също по този начин е и бизнес... Трябваше да се науча. И по този начин, мисля, че мисленето е като, може ли да го направи още веднъж? Тъй като имам тази добра година, проектът към този момент е там.

„ Мисленето ми за [пренебрежението] е, че този сезон към този момент завърши “, добави Уилямс. „ И по този начин, най-голямото нещо през идващия сезон е да не оставя подозрение. Това е моето мото за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР