Най-добрият приятел на жените са диамантите, пее майката на плеймейтките

...
Най-добрият приятел на жените са диамантите, пее майката на плеймейтките
Коментари Харесай

Диаманти и скъпи часовници: Мис Варна се преобрази за мега гъзарски рожден ден

Най-добрият другар на дамите са диамантите, пее майката на плеймейтките - Мерилин Монро. Да, наясно сме по какъв начин звучи " майката на плеймейтките ", тъй като паметната русокоска има действителен комедиен гений, а родните моделки не имат доста артистични умения. Това не им пречи обаче да подражават на Монро, не толкоз образно, а като отношение към мъжете. 

Виж още: От мраз умри, гъзар бъди: Бояна Маринова се пусна в супер разголена рокличка

Карина Атанасова, която е по-известна като " Мис Варна ", показа фотоси и сторита от мега гъзарски рожден ден, на който специфичен посетител е бил Тони Стораро. Партито е било в бляскав ресторант, а Мис Варна е заложила на елегантна черна рокря от сатен, черни ръкавици, тежък грим и диаманти и безценен часовник. Е, не е Rolex, каквато е идеалната цел в живота на много БГ моделки.

Е, на Виктория Капитонова също, само че тя неотдавна най-накрая сбъдна своята фантазия. Момичето поработи съществено, с цел да реализира задачата си!

Виж още: По-откровена от всеки път: Мирела от " Игри на волята " си търси мъж

От изявленията не излиза наяве дали Карина чества рожден ден, или е на празненството на приятел/а, само че това не е от голяма важност. Визията на Карина малко припомня тази на холивудската звезда Одри Хепбърн от " Закуска в Тифани ". Не ни линчувайте!

Има прилики, в случай че изключим, че Одри носи елегантна шапка, а пловдивчанката е с висок кок. Чудесна идеа за идващия Хелоуин, в случай че желаете евтината версия на тази паметна визия. That's all.

Виж още: Пищните форми още веднъж са на мода! Топ инфлуенсърка снима поредна провокативна фотосесия 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР