Най-добрият ни тенисист при мъжете Григор Димитров ще започне участието

...
Най-добрият ни тенисист при мъжете Григор Димитров ще започне участието
Коментари Харесай

Димитров срещу Шелтън в Монте Карло днес по обяд

Най-добрият ни тенисист при мъжете Григор Димитров ще стартира присъединяване си на мощния шампионат от сериите Мастърс 1000 в Монте Карло през днешния ден по обяд, отреди програмата за вторник. Мачът на българина с американеца Бен Шелтън е първи от програмата на Корт Де Пранс и ще започва в 12:00 часа българско време.

Двамата нямат формален дуел между тях досега, като са разграничени от 13 позиции в международната класация – Григор е 26-и, до момента в който 20-годишният гений е на 39-о място. Шелтън изгря на сцената при започване на тази година, когато доближи четвъртфиналите на Аустрелиън Оупън. Там той отстъпи на сънародника си Томи Пол в четири сета.

За американеца това ще бъде дебютно присъединяване в главната скица в Монте Карло, до момента в който Димитров е стигал два пъти до полуфиналите на „ домашния “ си Мастърс – през 2018 (загуба от Рафаел Надал) и през предходната година (поражение от Алехандро Давидович Фокина).

Победителят от мача сред Димитров и Шелтън ще играе в идната фаза със спечелилия срещата сред Иржи Лечехка от Чехия и финландеца Емил Руусувуори, който влезе в главната скица като „ благополучен губещ “ след отказването на американеца Франсис Тиафо, който през уикенда стана първенец в Хюстън. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР