Най-добрият ни тенисист Григор Димитров заяви, че се възстановява и

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров заяви, че се възстановява и
Коментари Харесай

Григор Димитров: Възстновявам се, ще бъда в добра форма за US Open

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров съобщи, че се възвръща и ще бъде в добра форма за Откритото състезание на Съединени американски щати, което стартира в понеделник.

Вчера Димитров се отхвърли в мача си от втория кръг на шампионата по тенис в Уинстън-Сейлъм (САЩ) против Доминик Тийм (Австрия). Българинът, който беше лидер в главната скица на конкуренцията, водеше с 6:0 след първия сет и изоставаше с 2:4 във втория, когато той почувства световъртеж и от щаба му взеха решение да напусне корта.

" Благодаря за поддръжката и известията на всички след тежкия ден през вчерашния ден. Определено не е това методът, по който желаех да напусна Северна Каролина, тъй като чаках с неспокойствие една страхотна седмица тук.

Не се усещах по най-хубавия метод през вчерашния ден и не бях добре във втория сет, само че през днешния ден се възстновявам и ще бъда в добра форма за Откритото състезание на Съединени американски щати. Напред и нагоре ", написа Григор Димитров в Туитър.

Жребият за Откритото състезание на Съединени американски щати е довечера, когато Димитров ще научи името на противника си в първия кръг.
 Моментен дискомфорт отхвърли Гришо в Уинстън-Сейлъм
Моментен дискомфорт отхвърли Гришо в Уинстън-Сейлъм

Приключи присъединяване си в шампионата по допустимо най-лошия начин
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР