Най-добрият ни тенисист Григор Димитров заяви, че думите му за

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров заяви, че думите му за
Коментари Харесай

Гришо с важно уточнение за турнира в София

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров съобщи, че думите му за шампионата в София, изречени в изявление за бТВ са били неверно предадени. Тогава той сподели, че това е частен шампионат и в България би трябвало да се вършат по-малки надпревари, с цел да се дава късмет на родните тенисисти. Гришо употребява обществените мрежи, с цел да внесе конкретизиране за думите си. Ето какво написа той:



Здравейте, всички. След изявление, което дадох предходната седмица в България, желая да изясня моя коментар по отношение на шампионата София Оупън, тъй като явно не бяха показани вярно.  Радвам се, че има шампионат от ранга АТР 250 в моята страна. Играх на него през 2017-а година и имах шанса да печеля купата, която е доста скъпа за мен и е скъп миг от кариерата ми. Моят коментар бе обвързван по-скоро към шампионати на по-ниско равнище. Българската тенис федерация би трябвало да опита да провежда повече шампионати от ранга " Чалънджър " и ITF, с цел да поддържа по-ниските равнища на тенис в България.



Уважавам опитите на Dubai Duty Free да провежда този шампионат в София и им поисквам триумф през 2019-а и нататък. Надявам се в бъдеще да създадем наличието на тениса в България още по-осезаемо. / Трафик Нюз



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР