Най-добрият ни тенисист Григор Димитров заведе приятелка си Лолита Османова

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров заведе приятелка си Лолита Османова
Коментари Харесай

Ден преди да стане на 30: Гришо доведе Лолита в Хасково

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров заведе другарка си Лолита Османова на кортовете в Хасково. Хубавицата наблюдаваше тренировката на Гришо и татко му Димитър Господинов, в компанията на майка му – Мария.

Вчера двамата се прибраха тайно в България, а на следващия ден Гришо има рожден ден, като навършва 30 година След тренировката Григор разгласи, че в действителност е желал да се прибере вкъщи за празника си.

"Тук изпитвам специфични усеща. Не желаех на никое място другаде да си чествам рождения ден, с изключение на тук и след шампионата в Рим усетих, че мога да го направя ", показа най-хубавият ни тенисист.
Гледам да се насладя на момента, да видя родителите си, да покажа на приятелката ми и на сътрудника ми, който също е тук, да видят от кое място съм, сподели още той.

За 30-годишнината Гришо си пожела единствено здраве. "Видя се, че напоследък това е най-важното за всички. Тежко беше, само че се надявам всичко да е отминало ", показа той и разгласи, че в този момент би трябвало още повече да се пази, защото изкара ковид преди година и надали има още антитела.

"Още не сме решили къде ще отпразнуваме утрешния ден, ще изберем “, разкри още Григор и добави, че гледа да се наслаждения на момента. Запитан какво ще му подготви майка му за празника, той съобщи, че няма да мине без обичаните му пържоли.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР