Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще започне участието си на

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще започне участието си на
Коментари Харесай

Григор Димитров срещу Стан Вавринка в първи кръг в Монреал

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще стартира присъединяване си на Мастърса в Монреал против Стан Вавринка. Това дефинира жребият за Rogers Cup, който бе теглен през днешния ден.
 Григор Димитров: Болките в рамото в последните 6 месеца ме върнаха доста обратно
Много от тенисистите, които бяха декларирали присъединяване в конкуренцията, се отхвърлиха и българинът, който е 57-ми в международната класация, откри място в главната скица на конкуренцията, в която в началото беше трета запаса.

Българинът изостава в мачовете против Вавринка. Балансът е 4:5 победи в интерес на швейцареца. В последните 3 мача против Вавринка Григор записа загуби.

За последно те се изправиха един против различен на " Ролан Гарос ". Тогава срещата се проточи и беше изиграна в два дни. В последна сметка българинът загуби с 6:7 (5), 6:7(4), 6:7(8).

Последният триумф на Григор над Вавринка е на Мастърса в Синсинати преди три години, като тогава той реализира четвърти следващ триумф над Стан. На хард салдото е 2-1 в интерес на швейцареца.

Димитров има да пази 180 точки от шампионата в Монреал, откакто през предходната година игра на четвъртфинал.

При победа над Вавринка, българинът ще срещне Карен Хачанов, който влиза в схемата непосредствено във втори кръг.
За последно българският тенисист игра в Лос Кабос. Той победи в първия кръг Стив Джонсън, само че по-късно загуби от Гуидо Пея.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР