Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще се изправи срещу Хуберт

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще се изправи срещу Хуберт
Коментари Харесай

Очаквайте НА ЖИВО: Григор Димитров - Хуберт Хуркач

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще се изправи против Хуберт Хуркач в мач от четвъртфиналите на шампионата от сериите Мастърс 1000 в Париж. Двамата ще открият програмата на Централния корт във френската столица през днешния ден не преди 15:00 часа българско време. Срещата ще проследим и на Gong.bg .

Григор стигна до тази фаза на конкуренцията за повторно в кариерата си, откакто победи поредно Лоренцо Музети, третия в света Даниил Медведев и Александър Бублик. От своя страна полският му конкурент, 11-и в схемата, отстрани един след различен Себастиан Корда, Роберто Баутиста-Агут и Франсиско Серундоло.

Хуркач и Димитров имат три публични мача досега между тях, като българинът е спечелил и трите, в това число в Ротердам по-рано тази година. Любопитно е, че и в трите конфликта 32-годишният хасковлия стигна до триумфа след тайбрек, като само в Ротердам съумя да победи в два сета.

Ако преодолее и Хуркач, който се намира в чудесна форма, печелейки купата на Мастърса в Шанхай и играейки край в Базел, Гришо ще се класира за втория си полуфинал в зала „ Берси “ след 2019-а, където го чака един всред Стефанос Циципас или Карен Хачанов.

 Григор Димитров - Хуберт Хуркач

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР