Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се представя великолепно от началото

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се представя великолепно от началото
Коментари Харесай

Да се насладим отново: Пълен запис от класирането на Григор за 1/4-финалите в Куинс

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се показва превъзходно от началото на тазгодишния сезон на тревна настилка, като досега няма нито един изгубен сет в четири изиграни срещи. Благодарение на тези победи българинът си подсигурява място на своя четвърти 1/4-финал за годината, където обаче летвата ще бъде извънредно високо вдигната, защото му следва конфликт с досегашния номер едно в света Карлос Алкарас.

За да доближи до този дуел, в осминафиналите първата ни ракета трябваше да преодолее съпротивата на осмия подложен в схемата Франсиско Серундоло. В откриващия сет родният ни представител не позволи нито една непредизвикана неточност, като в същото време си служеше чудесно с началния удар и съумя да осъществя 8 уинъра. Втората част пък ни предложи доста по-голяма доза конспирация, само че в последните минути от сета хасковлията показа по-здрави нерви и справедливо си подпечата крайния триумф.

В случай че не сте имали опция да наблюдавате онлайн вчерашната среща с присъединяване на нашия съотечественик или пък желаете да се насладите на тениса му още веднъж, то имате опция да го извършите тук:



 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР