Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се представи отлично на тазгодишния

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се представи отлично на тазгодишния
Коментари Харесай

Първият противник на Григор в Рим е ясен: 20-годишен талант с два ATP финала

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се показа чудесно на тазгодишния Мастърс в Мадрид, с цел да доближи до осминафиналите, където бе спрян от Стефанос Циципас, а в този момент му следва да вземе присъединяване в конкуренцията от същата категория в Рим, като това ще бъде и последният шампионат в програмата на нашето момче преди началото на Откритото състезание на Франция.

Жребият отреди на родния ни представител да открие акцията си във Вечния град с дуел против състезател, стартирал от квалификациите, а през днешния ден стана ясно, че това ще бъде 20-годишният американец Брандън Накашима, против който до този миг сънародникът ни няма изигран формален дуел.

Младокът, който е измежду най-обещаващите гении на Съединени американски щати, понастоящем заема 74-тата позиция в международната класация, което е с тъкмо 12 места под неговото върхово класиране, реализирано в края на предходната година, когато съумява да доближи на два пъти до конфликта за купата - в Лос Кабос и Атланта, всеки от които се състои на твърда настилка.

От началото на сегашния сезон американецът не може да се похвали с положителни резултати, за което приказва и отрицателният му баланс победи-загуби (7-9). Преди Мастърса в Рим той беше в серия от 3 следващи провали, само че в квалификациите съумя да пречупи съпротивата на Уго Юмбер и Камил Майхржак, с цел да си обезпечи място в главната скица.

Rome ATP Masters 1000 - Qualifiers placed
— Tennis Draws (@DrawsTennis)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР