Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се класира за финала на

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се класира за финала на
Коментари Харесай

Григор чака Федерер на финала в Ротердам


Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се класира за финала на шампионата от ATP 500 в Ротердам, след 6:3, 0:1 против Давид Гофен и отричане на белгиеца във втория сет.

Гофен получи противен удар в окото и не съумя да продължи да играе. Така българинът доближи на първи край през новия сезон, а в спор за трофея в зала " Ахой " ще излезе против Роджър Федерер или Андреас Сепи.

Първият сет предложи тенис от доста високо равнище. Гофен е състезател, който може да връща всичко и има страхотна техника. От своя страна Димитров може да се нагажда към играта на всеки и също може да пласира топката където изиска.

Независимо от бързия корт имаше доста дълги и зрелищни разигравания и геймовете рядко свършваха бързо. Гришо съумя да направи единствения пробив в мача в четвъртата партия. Тогава той съумя да завоюва значимите разигравания и взе психичното преимущество.

Вторият сет стартира с гейм на 0 за Гофен, само че по-късно белгиецът получи противен удар в окото поради който не съумя да продължи в срещата. Това бе шести триумф над хасковлията над своя съперник на равнище ATP.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР