Най-добрият ни тенисист Григор Димитров събра погледите на фенките на

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров събра погледите на фенките на
Коментари Харесай

Григор Димитров събра погледите на плаж в Сидни


Най-добрият ни тенисист Григор Димитров събра погледите на фенките на плаж в Сидни. Българинът е в града за присъединяване в демонстративния шампионат FAST4 Showdown.

В обществените мрежи се появиха фотоси на 26-годишния Димитров, на които той театралничи дружно с хора от щаба си край басейн, построен на брега на Тихия океан. Григор Димитров ще бъде съотборник с Александър Зверев на демонстративния шампионат.

Техни противници ще бъдат австралийците Ник Кириос и Лейтън Хюит. В шоуто на " Кен Розуол Арина " се играе в сетове до четири гейма с тайбрек при 3:3.

Макар и да не отбрани купата си от Бризбейн, Григор Димитров резервира третото си място в международната класация на АТР. Заради отпадането си в полуфиналите от бъдещия първенец Кирьос той загуби 160 точки от актива си и в оповестеното тази заран ново издание на класацията към този момент е с 4990.

№1 в света остава Рафаел Надал с 10 600 точки, а втори е Роджър Федерер с 9605. Четвърти на 380 точки зад Григор е Александър Зверев, който предходната седмица не завоюва нови точки, защото игра на неофициалното международно състезание за смесени тимове “Хопман Къп ”.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР