Най-добрият ни тенисист Григор Димитров потвърди, че има нова жена

...
Коментари Харесай

Григор Димитров потвърди за връзката с Лолита |

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров удостовери, че има нова жена до себе си. Това е 25-годишната рускиня Лолита Османова, която е кръстена на героинята на Владимир Набоков.

За това от дълго време се приказва в тенис средите, откакто госпожицата украси ложата на Григор по време на шампионата във Виена. Впоследствие и двамата качваха в обществените мрежи по едно и също време фрагменти от едни и същи места, само че в никакъв случай не се снимаха дружно. Това обаче се случи в този момент.

Григор разгласява като " стори " в Instagram фотография от френското курортно градче Анеси, известно като Венеция на Алпите. Фотото съставлява селфи, направено от Лолита, която е щерка на съветския олигарх в енергийния бизнес Елдар Османов.

Той е от кавказката република Кабардино-Балкария. Подобно на доста предприемачи, и той има проблем с съветските правосъдни управляващи и затова живее в Монте Карло. А там е домът и на Григор.

Двамата са се срещнали на кортовете на Монте Карло кънтри клуб, където българската звезда тренира. Лолита също е пробвала да направи кариера в тениса, само че е прекъснала поради травми.

Тя има един несполучлив брак зад тила си, просъществувал единствено година. За последно Григор имаше връзка с певицата Никол Шерцингер, само че двамата се разделиха.
View this post on Instagram
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР