Най-добрият ни тенисист Григор Димитров победи със 7:6 (6), 7:5

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров победи със 7:6 (6), 7:5
Коментари Харесай

Димитров: Имах нужда от такава победа

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров победи със 7:6 (6), 7:5 Хуан Мартин дел Потро във втори кръг на шампионата в Пекин, а в петък се изправя против испанеца Роберто Баутиста-Агут. Хасковлията разяснява успеха си над аржентинеца, както и идната борба пред уеб страницата на ATP.

„ Щастлив съм че победих в два поредни сета. Хуан Мартин е необикновен войник. Всеки път като играем е ужасно. Той е прелестен човек, обичам да упражнявам с него, обичам да се състезавам против него “, стартира Григор.

„ Нуждаех се от тъкмо този мач. След US Open не бях играл няколко седмици и не знаех какво да чакам. Като цяло кортът тук е бърз и това пасва на играта на Дел Потро. По време на мача всичките му удари имаха дълбочина, а аз трябваше да намеря най-хубавия отговор. Борих се от самото начало, останах положителен и е прелестно, че завърши с победа за мен “, добави той.

„ Израснах като състезател. Сигурен съм, че това няма да е последният ни мач. Той може да победи всеки. Има трофеи, печелил е шампионат от Големия шлем”, сподели още Димитров.

„ Не съумях да виждам доста днешния мач на Роберто Баутиста-Агут. Опасен конкурент е, а и не трябва да подценяваш никого. Първите ми два мача бяха против доста положителни играчи. Трябва да виждам от моята страна на мрежата и да съм фокусиран върху това”, приключи Григор по адрес на идващия си противник.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР