Най-добрият ни тенисист Григор Димитров откри с отличен успех участието

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров откри с отличен успех участието
Коментари Харесай

Програма за четвъртък: Григор излиза за място на 1/4-финалите във Вашингтон в удобно време

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров откри с отличен триумф присъединяване си на АТР 500 шампионата във Вашингтон, откакто наложи волята си над международния №60 Макензи Макдоналд в поредни елементи. По този метод българинът продължи към 1/8-финалната фаза на надпреварата и в борба за място измежду най-хубавите осем на надпреварата ще се изправи против Емил Руусувуори.

Предстоящият конфликт сред двамата ще открие програмата на централния корт в американската столица, което значи, че началото му ще бъде сложено в 19:00 часа българско време и ще можете да го наблюдавате на нормалните линкове в Tennis.bg. 

До този миг Димитров и Руусувуори са се изправяли един против различен общо два пъти, като във всеки от случаите нашият съотечественик излиза като краен победител. Всъщност и двете срещи се състояха по-рано през сегашния сезон - на Ролан Гарос и в Куинс, а още по-любопитното е, че във всеки от мачовете хасковлията не отпусна нито сет на днешния си противник.

 

 

Финландецът не се радва на особени триумфи през последните месеци, а измежду най-значимите достижения в кариерата му досега са рекордната му 37-а позиция в международната класация, както и достигането до 1/4-финалите на Мастърса в Маями по-рано през тази година. Същевременно скандинавският тенисист е бил част от единствено един край на АТР равнище, което се случи през предишния сезон на шампионата в Пуна.

Централен корт (начало 19:00 часа):

1. Григор Димитров - Емил Руусувуори 

2. Марта Костюк - Каролин Гарсия

3. Джесика Пегула - Пейтън Стърнс

4. Джунчен Шанг - Франсис Тиафо

5. Тейлър Фриц или Закари Свайда - Брандън Накашима или Анди Мъри

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР