Най-добрият ни тенисист Григор Димитров има желание да играе с

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров има желание да играе с
Коментари Харесай

Григор Димитров има желание да играе за купа Дейвис

 Григор отхвърли и Акапулко след Ротердам
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров има предпочитание да играе с националния тим за купа " Дейвис ". Той обаче към момента не е решил дали това ще се случи още през 2019 година, разгласи мениджърът на Димитров Георги Стоименов пред " Дневник ".

В четвъртък капитанът на България за купа " Дейвис " Тодор Енев изрази очаквания " нашата първа ракета да вземе присъединяване ". " Защото въпреки всичко ще му е нужно за присъединяване на олимпиада през 2020 година и несъмнено разгадавам на него ", сподели той в изявление.

Стоименов съобщи, че " Григор също се надява да играе за купа " Дейвис ". През годините разнообразни фактори не са му разрешавали да играе ", добави мениджърът на най-хубавия български тенисист. Григор Димитров не е играл за купа " Дейвис " от юли 2015 година

Тогава той взе присъединяване в един мач против Люксембург, като записа безапелационна победа с 6:1, 6:2, 6:4 против Жил Кремер. Това му даде опция да се класира за олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016 година, където отпадна в първия кръг от Марин Чилич.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР