Най-добрият ни тенисист Григор Димитров е сред играчите, които при

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров е сред играчите, които при
Коментари Харесай

Поредна магия от ракетата на Григор: Завъртане на 360 градуса и неспасяем уинър

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров е измежду играчите, които при всяко свое излизане на корта съумяват да впечатлят с не едно и две зрелищни отигравания, като това се удостовери и през вчерашния ден, когато българинът се завърна на корта с дуел на двойки на шампионата във Вашингтон.

За хасковлията това беше първи мач от Уимбълдън насам, а негов сътрудник в надпреварата бе някогашният №1 и петкратен първенец от Шлема при тандемите Никола Маю. Българо-френското дуо оказа сериозна опозиция на Джейми Мъри и Майкъл Винъс, само че в последна сметка Димитров и Маю позволиха поврат след съдбоносен супертайбрек и по този начин отпаднаха от шампионата.

Въпреки загубата обаче родният ни представител още веднъж откри метод да разгърне своя гений и да влезе в класациите за най-възхитително осъществяване. В началото на втория сет Димитров сподели забележителни рефлекси наоколо до филето, като се протегна оптимално и направи 360-градусово завъртане, с цел да извърши удивително стоп воле с тил към мрежата, което се трансформира в неспасяем уинър. Въпросното отиграване на Гришо удиви и колегата му на корта, който не можеше да повярва какво е съумял да сътвори някогашният №3 в света.

360 GRIGOR
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР