Най-добрият ни тенисист Григор Димитров е бил проверен 21 пъти

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров е бил проверен 21 пъти
Коментари Харесай

Григор Димитров бил проверен 21 пъти за допинг

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров е бил тестван 21 пъти за допинг през предходната година. Това излиза наяве от формалния лист на Международната федерация по тенис.
 Топло посрещане за Григор Димитров в Мексико
За първи път в историята се разгласяват всички тествани състезатели. Преди те бяха обявявани по групи, да вземем за пример над 10 инспекции, осведоми „ 24 часа ”.

Григор е дал 7 проби по време на шампионати и 14 при неочаквани инспекции. Това е повече от топ 3 на международния тенис.

Новак Джокович е бил тестван също 21 пъти, а Рафаел Надал и Роджър Федерер са дали по 20 проби. От останалите ни тенисисти Димитър Кутровски е бил тестван 6 пъти извънсъстезателно, тъй като имаше проблеми с позитивна проба. Толкова, само че по време на шампионати е била тествана Виктория Томова.

Сесил Каратанчева е дала 4 пъти проби, само че единствено по време на шампионати. Два пъти са проверявани Елица Костова и Димитър Кузманов, а по един път Адриан Андреев, Александър Лазов, Васко Младенов, Ани Вангелова и Александър Витцов, натурализираният молдовец, който играе за България.

Най-проверяваният тенисист в света е съветската първа ракета Карен Хачанов. Той е дал 13 проби по време на шампионати и 19 неочаквани. С по 30 са Юлия Гьоргес и Доминик Тийм. 26 има Данийл Медведев, а 25 - Дария Касаткина.

Изненадващо Серена Уилямс, която непрекъснато се оплаква, че е викана на надзор, е дала единствено 13 проби за годината. Повече от нея е проверявана даже Мария Шарапова. Рускинята е дала 19 проби за 2018 година
View this post on Instagram
Putting in work with @justingatlin this morning????????

A post shared by Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) on
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР