Най-добрият ни тенисист Григор Димитров достигна до финалната битка на

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров достигна до финалната битка на
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Григор Димитров открива участието си на Ролан Гарос

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров доближи до финалната борба на шампионата в Женева през предходната седмица, а в този момент всички се надяваме да придвижи отличните си изяви и на Откритото състезание на Франция. През днешния ден родният ни представител ще изиграе първия си дуел в тазгодишната конкуренция, като негов противник ще бъде международният №175 Тимофей Скатов.

Червената настилка е обичаната на към момента неопитния казахстански тенисист, който е спечелил всички свои титли точно на землено покритие - 4 на съревнования от сериите Чаланджър и 1 на равнище Фючърс. Той обаче няма съвсем никакъв опит в АТР Тура, защото има едвам три извоювани мача в шампионати на най-високо равнище и идният конфликт се явява дебют за него в главната скица на Ролан Гарос. 

Днешният дуел ще бъде първи в историята на съперничеството сред Димитров и Скатов, като срещата им е сложена последна в програмата на корт №13 и се чака да започва не преди 18:00 часа българско време. Вие пък ще имате опция да наблюдавате онлайн мача на някой от следните линкове:

 (изисква регистрация, само че е с най-хубаво качество)

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР