Най-добрият ни състезател в скоковете на батут Ясен Иванов е

...
Най-добрият ни състезател в скоковете на батут Ясен Иванов е
Коментари Харесай

Ясен Иванов под въпрос за Световното първенство по скокове на батут

Най-добрият ни играч в скоковете на батут Ясен Иванов е под въпрос за присъединяване в Световното състезание. Домакин на шампионата от 9 до 19 ноември е столичната "Арена Армеец ". Националът ни е получил травма в глезена нощес по време на подготовка. В момента е под лекарско наблюдаване. От управлението на федерацията се надяват Иванов да успее да се възвърне до старта на надпреварата, защото той е единствения ни представител в категорията на мъжете.

"Ясен получи травма по време на тренировката нощес. Глезенът му е натъртен съществено от външната страна. Днес е на особено наблюдаване при доктор Иванов. До надпреварата има още 8-9 дни, мисля че дотогава ще се възвърне и ще взе участие ", обясни президентът на федерацията Стоян Димитров.

В конкуренцията ще вземат участие над 1800 състезатели, като България ще бъде показана от 15 спортисти.

"Големи очаквания за орден разпореждаме на бронзовия ни медалист от международното състезание Мариян Михалев. Той е в доста добра форма и имаме вяра, че ще завоюва орден. При дванадесетгодишните разчитаме на Валентин Стоянов и Мартин Димитров ", добави Димитров.

Специални посетители на шампионата ще бъдат първите олимпийски първенци в този спорт – Ирина Караваева и Александър Москаленко. У нас на 10 ноември идва и президентът на Международната федерация по гимнастика Моринари Ватанабе, който три дни по-късно ще бъде почетен с званието „ Почетен професор “ на Националната спортна академия "Васил Левски ".

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР