Най-добрият ни състезател в алпийските ски , че очаква да

...
Най-добрият ни състезател в алпийските ски , че очаква да
Коментари Харесай

Алберт Попов: Очаквам подиум през новия сезон

Най-добрият ни играч в алпийските ски, че чака да реализира подиум през сегашния сезон.

25-годишният софиянец, който се завърна у нас през вчерашния ден след лагер в Швейцария, разкри по какъв начин ще протече подготовката му до началото на сезона през декември.

„ В момента сме в София, имаме към 10 дни сред лагерите, в които ще вършим кондиционни тренировки. Подготовката върви добре. Всичко, което сме планували добре, се е осъществило, макар неналичието на сняг. Но дръзвам да настоявам, че подготовката върви с цялостни сили и за момента всичко върви по проект. До момента бяхме в Швейцария, направихме два лагера на глетчер, в които се тества новият материал, който излиза на пазара. Напасвахме и техниката, с цел да може следващата година да сме още по-стабилни и да реализираме по-добри резултати “, съобщи той.

„ Всеки път в София се прибираме, с цел да създадем 10 дни кондиция, с цел да можем да поддържаме физическата форма. Предстоят още два или три лагера, в които ще продължим да се готвим и всичко това до първия старт декември – 11 декември във Вал д‘Изер. Очаквам подиум след четвъртото място в края на сезона предходната година. Достатъчно стимулиран съм, задоволително крепко упражняваме. Смятам, че имам опция да стигна подиум и се надявам още в първите стартове да го направя “, сподели още Алберт Попов.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР