Най-добрият начин управляващите да се подготвят за изборите е да

...
Най-добрият начин управляващите да се подготвят за изборите е да
Коментари Харесай

Зеленогорски: През хартиените бюлетини се следи дали хората, на които е платено, са гласували правилно

Най-добрият метод ръководещите да се приготвят за изборите е да вземат поради умни оферти за това по какъв начин да се гласоподава при оптимално успокоение на гласоподавателите и да се увеличи съществено изборната интензивност.
Това съобщи в предаването водачът на политическата групировка ДЕН, Найден Зеленогорски. Той разяснява подготовката за парламентарните избори на 4 април и икономическите ограничения на страната в условия на. " За страдание, ръководещите потеглиха зле, когато трансформираха закона и с изключение на машинно, вкараха и хартиено гласоподаване. Очевидно е, че хартиените бюлетини ще продължат да бъдат манипулирани, а през тях ще се следи дали хората, на които е платено, са дали своят вот вярно ", означи Зеленогорски. По думите му е цялостен парадокс да се гласоподава и машинно, и с хартиена бюлетина. " Много е изненадващо по какъв начин ние можем да банкираме по електронен път и да поверяваме парите си на технологиите, само че не бихме могли да поверим гласа си ", означи Зеленогорски във връзка с електронното отдалечено гласоподаване.
Лидерът на ДЕН сподели, че машинно гласоподаване няма да има във всички секции, а в към 75% от тях. " За похлупак вкараха хартиеното гласоподаване, с цел да могат да си управляват вота и да го ръководят в известна степен ", уверен е Зеленогорски.
Той уточни, че огромният проблем е, че в края на изборния ден членовете на секционните комисии би трябвало да трансферират на ръка резултатите от машината в протокола. " Обикновено в това прекачване някой чул-недочул... най-после се оказва, че не са преброени нито преференциите, нито разписките са трансферирани по съответния ред ", означи Зеленогорски. " Машините не са в мрежа, те не могат да бъдат манипулирани, на 20-та секунда след привършване на изборния ден, те изкарват протокола, в който няма невалидни бюлетини ", изреди преимуществата на машинния избор водачът на политическата групировка ДЕН.
Достигнаха ли икономическите ограничения на държавното управление до засегнатите бизнеси - целия диалог с Найден Зеленогорски гледайте по-късно във видеото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР