Най-добрият начин Русия да покаже готовност за намиране на мирно

...
Най-добрият начин Русия да покаже готовност за намиране на мирно
Коментари Харесай

НАТО: Русия да изтегли силите по границата с Украйна, за да се постигне мирно решение

Най-добрият метод Русия да покаже подготвеност за намиране на спокойно решение на днешната рецесия е, като изтегли силите, представляващи опасност за Украйна, и избере пътя на дипломацията. Това съобщи генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг на взаимна конференция с президента на Колумбия Иван Маркес.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 326
" НАТО остава в подготвеност за логичен разговор с Русия ", добави Столтенберг.

" Всеки народ има правото да дефинира независимо своето бъдеще ", добави той.

Столтенберг дефинира скупчването на съветска военна мощност по границата с Украйна като огромно и безпричинно. По неговите думи Москва и Пекин сплотяват сили, в това число с поддръжка за режима във Венецуела.

Президентът Маркес изрази отбрана на правото на всяка страна да взема решение сама в какви съюзи да взе участие. Той уточни, че в случай че бъдат въведени интернационалните наказания против Русия поради Украйна, неговата страна ще се причисли към използването на ограниченията.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 326  Още американски изтребители Ф-15 дойдоха в Полша Още американски изтребители Ф-15 дойдоха в Полша  Световната банка мести чиновниците си от Украйна, приключва и командировките в страната Световната банка мести чиновниците си от Украйна, приключва и командировките в страната  Застрахователните компании са прекратили покритието за полети в украинското въздушно пространство Застрахователните компании са прекратили покритието за полети в украинското въздушно пространство
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР