Най-добрият начин да подобрите шансовете си да получите повишение или

...
Най-добрият начин да подобрите шансовете си да получите повишение или
Коментари Харесай

Как да станете добър екипен играч

Най-добрият метод да подобрите възможностите си да получите покачване или нарастване на заплатата е да докажете, че сте отборен състезател. Точно по този начин, с цел да подобрите личната си известност, първо би трябвало да помогнете на другите да съумеят.

Причината за това се крие във обстоятелството, че съдействието оказва позитивно въздействие освен на екипния дух и мотивацията, само че и на вашето персонално показване и работливост. Работата в екип сплотява разнообразни гледни точки и дава естрада на творчеството и новите хрумвания. Освен това, тя ви разрешава да разчитате на поддръжката на вашите сътрудници, което значи по-малко стрес и отговорности и повече независимост и опция да поемате добре премислени опасности.

Това са 7 неща, които ще ви създадат добър отборен състезател.

1. Спазвайте периодите

За да спечелите благоразположението на вашите сътрудници, би трябвало да сте надеждни и точни. Казано по различен метод, би трябвало да се докажете като човек, заслужаващ доверие, някой, който си прави работата качествено и навреме.

„ Ако обещаете, че ще извършите нещо, гледайте да го извършите, и то качествено. “, споделя Денис Дъдли, кариерен коуч от Съединени американски щати и създател на книгата „ Work it! Get in, Get Noticed, Get Promoted "

Надеждността и изключително значима, когато става въпрос за групови планове, защото всеки дребен пропуск или забавяне може да се отрази отрицателно на целия екип.

2. Бъдете безпристрастен

Важна част от това да бъдеш отборен състезател е да си отворен за концепциите и гледните точки на другите. Това значи, че би трябвало да усъвършенствате уменията си за слушане и да бъдете по-възприемчиви към противоположната връзка от вашите сътрудници. Вместо да заемате отбранителна позиция, когато получите градивна рецензия, пробвайте да извлечете значими поучения от препоръките на хората, с които работите.

Всъщност, най-хубавите екипни играчи сами търсят мнението на своите сътрудници и питат какво могат да създадат по-добре идващия път.

3. Уважавайте стила на работа на другите хора

Работата с разнообразни персони и характери може да бъде предизвикателна, изключително когато става въпрос за екипи, които съдържат хора от разнообразни генерации. Въпреки това, в случай че разбирате и приемате, че вашите сътрудници работят най-добре по избран метод., вие ставате по-добър отборен състезател.

Приспособяването на вашия жанр на връзка към другите персони в екипа може да ви помогне да избегнете проблемите и неразбирателствата с вашите сътрудници и да работите по-ефективно.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР