Най-добрият начин да почетем паметта на великите водачи на ВМРО

...
Най-добрият начин да почетем паметта на великите водачи на ВМРО
Коментари Харесай

Джамбазки: Ренегати и страхливци не могат да са наш коректив

" Най-добрият метод да почетем паметта на великите водачи на Вътрешна македонска революционна организация Тодор Александров и Иван Михайлов е като продължим да имаме вяра, да се борим и да работим за това, за което те се бориха и което ни завещаха – обединяването на единната, целокупна неделима българска нация от Охрид до Черно море и от Дунав до Бяло море. Това е, което ние желаеме от политиката. Не повече и не по-малко. Това е повода, заради която е основана и продължава да живее организацията Вътрешна македонска революционна организация “.

Това съобщи през вчерашния ден в Сандански Ангел Джамбазки при откриването на Политическата академия на Европейските консерватори и реформисти (ЕКР). Събитието се провежда от българския евродепутат от политическата група на ЕКР и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация и в него участваха млади водачи от цялата страна, оповестиха от партийната централа.

„ Днес, когато още веднъж има брожения, митинги, напрежения, всеки от нас би трябвало да е спокоен за делото си и за това, което вършим. Защото ние сме горди, уверени, просветени български националисти. И няма никакво значение кой какво приказва по адрес на нашата организация. Особено когато става дума за ренегати, за малодушни предатели и страхливци, които са избягали, предали са се, напуснали са и в този момент се пробват да бъдат някакви поправки. Не могат да бъдат! Без значение от конюнктурата, без значение от рецензии, ние преследваме нашата цел и нашата концепция. И просто би трябвало да бъдем положителни в това “, сподели още евродепутатът.

„ Никой в българското общество не обръща внимание на това, което се случва в Европа и което ни визира директно. Никой не вижда нападателната ляво-левичарска вълна, която се пробва да изтрие националните страни. Която малко по малко завладява нови и нови позиции в Европейския парламент. През конференцията „ Бъдещето на Европейски Съюз “, през Зелената договорка, през опитите националните водачи да бъдат порицавани от анонимни европейски депутати от други страни и да им се държи сметка. И то постоянно в посоките Истанбулска спогодба, еднополови бракове, циганско население. Някой там пробва да избутва нашата национална страна. Да разгражда националните страни. Да изтрие нацията като такава. И това, уви, не е единствено приказка. Това е реалност “, сподели Джамбазки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР