Най-добрият начин да отслабнете, е да промените начина си на

...
Най-добрият начин да отслабнете, е да промените начина си на
Коментари Харесай

Тайните за отслабване на София Лорен

Най-добрият метод да отслабнете, е да измененията метода си на живот и най-много метода си на хранене. В това е безапелационна една от международните икони – София Лорен. Тя съумява към този момент десетилетия да резервира красивата си фигура, на инат на годините.

Италианката предлага да последвате част от средиземноморските хранителни привички, с помощта на които тя самата в никакъв случай не е имал проблеми с тежестта.

Според нея средиземноморският метод на хранене въздейства върху възпаленията и някои значими хормони, което прави задачата ви да отслабнете доста по-лесно осъществима, изключително за дамите над 40 години. Тя поучава в преклонна възраст да се лимитират сладките и белия самун и да се съблюдават следните препоръки:

1. Яжте повече плодове и зеленчуци. Те съдържат мощни антиоксиданти и оказват помощ за забавянето процеса на стареене и водят до загуба на тегло.

2. Направете зехтина своят най-хубав другар. Освен, че в зехтина екстра върджин се съдържат полифеноли, той може да даде на организма ви и по този начин потребните омега-6 мастни киселини. Тези ненаситени мастни киселини могат да понижат възпалението в тялото, а както знаете то може да докара до увеличение на тежестта. Ето за какво е значимо възпаленията в организма ви да се понижат – това ще ви помогне да започнете да отслабвате по-бързо.

3. Наблягайте на подправките. Те са съсредоточени източници на полифеноли, въпреки че въпреки всичко не би трябвало да прекалявате с тях. Подправки плюс зеленчуци е съвършена рецепта за богат източник на полифеноли – първите другари на отслабването.

4. Подбирайте вярно храната си. Разделяйте храната си на три образни елементи – първата част е храна, съдържаща доста протеин и надлежно – малко мазнини, идната е зеленчуци и третата – зехтин екстра върджин плюс подправки. Тези три елементи би трябвало да участват непрекъснато в менюто ви, тъй като по този метод си гарантирате, че през идващите пет часа няма да бъдете нито изтощени, нито гладни.

5. Избягвайте белите въглехидрати. Вместо това си набавяйте въглехидрати най-много от зеленчуци и някои плодове. Може да опитате да консумирате и пълнозърнести храни, с цел да задоволите потребностите си.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР