Най-добрият класически борец на всички времена Александър Карелин вярва, че

...
Най-добрият класически борец на всички времена Александър Карелин вярва, че
Коментари Харесай

Най-добрият класически борец на всички времена: ММА не е никакъв спорт!

Най-добрият типичен герой на всички времена Александър Карелин има вяра, че ММА не е спорт, а спортна система. " Руската Мечка " счита, че ММА може да те научи единствено по какъв начин да смесваш водка с бира, написа mma.bg.

„ На какво могат да научат по-младото потомство смесените бойни изкуства / ММА /? Могат да ги научат по какъв начин да смесите водка с бира. Убеден съм, че това не е спорт. За мен е явно, че това е спортна система.

Фьодор Владимирович Емеляненко направи доста, с цел да се подсигурява, че те ползват най-правилните, най-верните нововъведения от частта, която се назовава театър.

Но даже и тук те приказват на езика на шоуто, който е неразбираем за мен. И в случай че Федя не беше добър в самбото, нямаше да е толкоз заплашително добър в тези смесени бойни изкуства.

Как можете да смесите уменията, добити в залата по джудо, с уменията на герой или представител на киокушин?, сподели Карелин в канала на Оксана Кравцова в YouTube.

Карелни е 9-кратен международен първенец (1989 – 1991, 1993 – 1995, 1997 – 1999), 12-кратен европейски първенец, сребърен медалист от XXVII Летни олимпийски игри в Сидни (2000), юношески международен първенец (1988), нееднократен първенец на Съюз на съветските социалистически републики и Русия.

Твърди се, че той има 888 победи и 2 загуби в битката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР