Най-добрият футболист на ФИФА в последните 2 години Робeрт Левандовски

...
Най-добрият футболист на ФИФА в последните 2 години Робeрт Левандовски
Коментари Харесай

Договорена е сделка - Левандовски ще играе в Барса

Най-добрият футболист на ФИФА в последните 2 години Робeрт Левандовски ще играе в Барселона, откакто каталунците реализираха кардинално съглашение с към този момент някогашния му клуб Байерн Мюнхен за прехвърлянето.

Нападателят ще реализира фантазията си против закрепена сума от 45 милиона плюс пет променливи. Полякът ще подпише за три години, с алтернатива за още един сезон, заяви " Мундо Депортиво ".

Испанският вестник " Марка " пък посочи, че договарянията са се ускорили, откакто президентът на Барса Жоан Лапорта е употребявал представянето на Рафиня, последното ново попълнение на каталунците, с цел да насочи обръщение към Байерн да се произнесе по последната испанска оферта за Лева.

В идващите няколко часа двата клуба би трябвало да подпишат съглашението и Левандовски може даже да не участва през днешния ден на представянето на Байерн пред своите почитатели преди новия сезон, в случай че не е решил да се сбогува с тях, написа " Труд ". Полякът може да пътува с Барса до Съединените щати тази събота, където каталунците ще проведат част от предсезонната си подготовка.

Трансферните специалисти Фабрицио Романо и Джанлука Ди Марцио към този момент потвърдиха, че всички елементи по договорката са конкретизирани. Левандовски няма да участва на днешното показване на Байерн за новия сезон и ще лети непосредствено за Барселона.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР