Най-добрият експерт в социалната политика д-р Хасан Адемов е №

...
Най-добрият експерт в социалната политика д-р Хасан Адемов е №
Коментари Харесай

В лидерския 25 МИР София №1 е Хасан Адемов

Най-добрият специалист в обществената политика доктор Хасан Адемов е № 1 в лидерския 25 МИР в София. На 2 октомври лидерът на листата на Движение за права и свободи ще пресметна пенсиите освен на ръководителите на ГЕРБ и Българска социалистическа партия - Бойко Борисов и Корнелия Нинова, само че и на гордостта на " Продължаваме промяната " -рапъра Ицо Хазарта (Христо Петров). Защото обществената политика не е хазарт.

Най-големите обществени промени са дело на доктор Хасан Адемов. Като министър той приготви и написа оперативни стратегии за 4 милиарда евро, по които и до през днешния ден се извършват стратегиите " Топъл обяд " в общините и се обезпечават обществени асистенти.

Д-р Адемов обезпечи по 120 лева за всеки пенсионер в последните три месеца на 2021 година Предложението му мярката да се резервира за най-уязвимите възрастни хора и в актуализацията на бюджета за тази година бе отхвърлено без причини от " Продължаваме промяната ".

Да сложим завършек на лъжата в политиката, прикани доктор Адемов, който един месец обикаляше България с Централния лъч на Движение за права и свободи, с цел да коментира заложените от " Промяната " клопки с пенсиите.

Лъжат, че дървата са по 45 лева, че няма нито една пенсия под линията на беднотия, че в миналото минималната пенсия ще стане 900 лева Лъжат, че първи са обезпечили безвъзмездни и налични детски градини, когато кметовете на Движение за права и свободи с общински средства вършат това още от 2018, сподели Адемов.

Той прикани хората, когато гласоподават да не слушат какво им приказват от тв приемника, а да гледат действителността в хладилника и в джоба си.

Гласувайте за майсторите в политиката с номер 1, съобщи Хасан Адемов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР