Най-добрият български тенисист в историята Григор Димитров заяви, че се

...
Най-добрият български тенисист в историята Григор Димитров заяви, че се
Коментари Харесай

Григор Димитров се възстановява и ще в добра форма за US Open

Най-добрият български тенисист в историята Григор Димитров съобщи, че се възвръща и ще бъде в добра форма за Откритото състезание на Съединени американски щати, което стартира в понеделник.

Вчера Димитров се отхвърли в мача си от втория кръг на шампионата по тенис в Уинстън-Сейлъм (САЩ) против Доминик Тийм (Австрия). Българинът, който беше лидер в главната скица на конкуренцията от категория АТР 250, взе с 6:0 първия сет и изоставаше с 2:4 във втория, когато получи мощен световъртеж и от щаба му взеха решение да напусне корта.

" Благодаря за поддръжката и известията на всички след тежкия ден през вчерашния ден. Определено не е това методът, по който желаех да напусна Северна Каролина, тъй като чаках с неспокойствие една страхотна седмица тук. Не се усещах по най-хубавия метод през вчерашния ден и не бях ок във втория сет, само че през днешния ден се възвръщам и ще бъда в добра форма за US Open. Напред и нагоре ", написа Григор Димитров в Туитър.
Жребият за Откритото състезание на Съединени американски щати е довечера в Ню Йорк, когато поставеният Димитров ще научи името на противника си в първия кръг.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР