Най-добрият български тенисист в историята Григор Димитров е на корицата

...
Най-добрият български тенисист в историята Григор Димитров е на корицата
Коментари Харесай

Григор Димитров: Слънцето отново ще изгрее след коронавируса

Най-добрият български тенисист в историята Григор Димитров е на корицата на списание Hello Monaco. Както е известно той е с местопребиваване в Монте Карло.

В изявлението за изданието Димитров е сигурен, че човечеството ще се оправи с пандемията от ковид, която прекатурна света в последните месеци.

„ Трябва да съблюдаваме ограниченията за обществена отдалеченост, защото по този метод можем да помогнем на света по-бързо да се възвърне. За страдание един дребен вирус съумя да преобърне нашия високотехнологичен свят с главата надолу и ни сподели защо не се сещаме през всекидневието ни ", споделя Григор.

„ От началото на карантината станахме очевидци на доста образци за състрадание, кураж, отдаденост, благотворителност и обич. Хората споделят, че е доста значимо какви заключения ще си създадем по-късно затруднение. Няма никакво подозрение, че слънцето още веднъж ще изгрее след тази пандемия. Нека обаче то да ни и сплотява, откакто всички сме дружно в този мач. Човечеството би трябвало да се сплоти и да има повече обич “, добави 28-годишният хасковлия.

Ето по какъв начин минава един ден на Димитров в Калифорния:
8:00 Добро утро, слънце
8:30 Закуска + диалог с околните
10:30 Тренировка - кардио/фитнес/стречинг
14:00 Обяд
14:30 Тренировка - кардио/фитнес/стречинг
16:00 Време за връзка със света + личностно развиване
18:30 Време да опитате да сготвите някое ядене от света
20:00 Вечеря.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР