Най-добрият български тенисист не спира да прави промени около себе

...
Най-добрият български тенисист не спира да прави промени около себе
Коментари Харесай

Пълна промяна: Гришо продължава да изненадва

Най-добрият български тенисист не стопира да прави промени към себе си през последните месеци. Сякаш към този момент е традиция той да изненадва почитателите си. След раздялата с последната си публична другарка – Мадалина Геня, той сподели невероятна игра в шампионатите, в които взе участие, а в този момент прави смяна със самия себе си и навиците си.

 

Преди началото на новия сезон Гришо реши да направи нов тип подготовка. Той заложи на отдаване напълно измежду природата. Заедно с екипа си той потегли с кемпер, а фотоси популяризира в профилите си в обществените мрежи. Прави усещане, че е единствено измежду мъже и дамите към себе си е пренебрегнал изцяло. Другото забавно е, че постоянно преди нов сезон той се отдаваше на разкош в палатите си в Монте Карло, само че този път залага на напълно нов способ.

 

Гришо не стопира до тук с измененията. Той се появи и с напълно нова визия, която остави без мирис фенките му. Григор е махнал косата си съвсем изцяло. За сметка на това е пуснал лека брада, което единствено за няколко часа докара над 60 хиляди лайкове в профила му в Инстаграм. Като изложение на фотографията Гришо е написал „ презареждане “, визирайки подготовката преди новия сезон.

 

Очакванията са Григор да направи възторг с оглед последните му изяви и върховата форма, с която завърши предишния сезон.

 

Източник: standartnews.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР