Най-добрият български тенисист Григор Димитров (№19 в света) не е

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров (№19 в света) не е
Коментари Харесай

Григор Димитров поне засега не се е записал за турнира в София

Най-добрият български тенисист Григор Димитров (№19 в света) не е подал поръчка за присъединяване в Откритото състезание на София в края на сегашния сезон на професионалната асоциация (АТР).
Това стана ясно от на заинтересувани състезатели към конкуренцията от категория " АТР 250 " в зала " Арена Армеец " от 8 до 14 ноември, съобщи в.Сега.

Впечатляващо! Финалисти от „ Големият шлем “ и куп звезди на международния тенис идват за най-силния Sofia Open! 18 от първите 35 в света ще играят в „ Арена Армеец “ от 7 до 14 ноември!
Повече информация вижте на страницата ни във Facebook.
— Sofia Open (@sofiaopentennis)  Григор Димитров преклони глава пред Стефанос Циципас и отпадна от Ролан Гарос Григор Димитров преклони глава пред Стефанос Циципас и отпадна от Ролан Гарос
Първата ни ракета Григор Димитров отпадна от Ролан Гарос след загуба от Стефанос Циципас в 3 сета в първия 1/8-финал на шампионата в сво...

Първата ракета на България, който е първенец от второто издание на " София Оупън " през 2017 година, беше декларирал кардинално присъединяване в столицата през 2020 година, само че за истинските дати - от 27 септември до 4 октомври.
Заради цялостното разбъркване в календара на АТР около пандемията от ковид обаче българският шампионат беше отсрочен с повече от месец, което на този стадий очевидно не кореспондира с графика на Димитров.
При новите дати конкуренцията в София се оказа в седмицата сред последния за годината " Мастръс " в Париж (2-8 ноември) и Финалите на АТР в Лондон (15-22 ноември). Все отново домакините от българската федерация по тенис (БФТ) имат вяра, че Григор може да промени проектите си и до последно ще пазят едната от двете " уайлд кард " за него.
 Григор Димитров стартира сполучливо сезона на клей Григор Димитров стартира сполучливо сезона на клей
Първата ни ракета Григор Димитров мина сполучливо първия си мач на Мастърс шампионата в Рим. Българинът надви със 7:5, 6:1 над показа...
" Към момента продължаваме да сме в непрестанна връзка с Григор Димитров и хората от неговия щаб. Както знаете, той подписа контракт за присъединяване на " София Оупън " за истинските дати в края на септември и началото на октомври. Надяваме се, че Григор, който безспорно обича България, ще играе на пренасрочения " София Оупън " и ще одобри " уайлд кард ", която пазим особено за него ", се споделя в известие от управлението на шампионата.
Дори и при вероятно неявяване на Григор Димитров, шампионатът в София ще събере впечатляваща звездна компания у нас. Към днешна дата присъединяване са декларирали 18 тенисисти от Топ 35 на ранглистата, като измежду тях изпъкват най-новият член на Топ 10 - №8 Диего Шварцман (Арж), както и още трима представители на Топ 15 - №11 Гаел Монфис (Фр), №12 Денис Шаповалов (Кан) и №15 Пабло Кареньо Буста (Исп).
Ако не се стигне до нови ограничавания на публиката поради COVID-19, българските почитатели на тениса ще могат да видят онлайн още двама от Топ 20 - №16 Фабио Фонини (Ит) и №17 Карен Хачанов (Рус). Сред записалите се са и двама някогашни финалисти в Големия шлем - вицешампионът на " Уимбълдън " през 2016 година Милош Раонич (Кан) и вицешампионът на US Open през 2017 година и на " Уимбълдън " през 2018 година Кевин Андерсън (РЮА).
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР