Най-добрият български тенисист - Григор Димитров, стартира днес участието си

...
Най-добрият български тенисист - Григор Димитров, стартира днес участието си
Коментари Харесай

Гришо започва участието си в Мадрид от днес

Най-добрият български тенисист - Григор Димитров, започва през днешния ден присъединяване си на мощния тенис шампионат от сериите Мастърс 1000 против французина Грегоар Барер. Сблъсъкът е втори в програмата на корт „ Стадион 3 “ и ще започва след края на женския дуел сред Барбора Крейчикова и Данка Ковинич или не преди 13:30 часа.

29-годишният Барер е първото затруднение пред Димитров в испанската столица. Нашият тенисист почива в първи кръг като подложен под номер 26 в главната скица на шампионата. Двамата с французина имат два публични мача досега, като са си разменили по един триумф. И двата са на френска земя от 2020-а година – Барер победи в Монпелие, до момента в който Григор реализира чист триумф на Ролан Гарос.

В първия кръг 56-ият в международната класация Барер надделя участващия с „ уайлд кард “ американец Емилио Нава в три сета – 6:0, 5:7, 6:3, за към един час и 45 минути.

Победителят от мача сред Димитров и Барер ще играе вероятно против номер 1 в схемата и настоящ първенец Карлос Алкарас, който във втори кръг ще се изправи против финландеца Емил Руусувуори.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР